basketball tournament
 
3on3 basketball tournament
 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σας καλωσορίζει στο επίσημο site του «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό» το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμό μας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  τον ΕΣΑΚΕ, τις τοπικες ενωσεις καλαθοσφαιρισης με  την συνδρομη Κριτων Διαιτητων και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο site αυτό θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μέρος στα τουρνουά αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού, τις κατηγορίες των αγωνιζομένων και τα events τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια τους.

Επιλέξτε την πόλη που σας ενδιαφέρει από το “Menu” στα αριστερά και ξεκινήστε την εμπειρία που θα σας οδηγήσει να αγωνίζεστε συμπαίκτες με τα μεγαλύτερα αστέρια του Πρωταθλήματος της Α1.

Παίξτε μπάσκετ μαζί μας δηλώνοντας τώρα δωρεάν συμμετοχή στα τουρνουά «3on3 streetball-Τάπα στην βία και τον ρατσισμό»!

 

 

 
   
 

© 2014 3on3 Streetball | Τηλ: 210-8237142 | 210-8259616 | site: www.3on3streetball.gr | e-mail: info@psak.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες