2019-03-18

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τουρνουά 3ON3 streetball

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως ξεκίνησαν οι εγγραφες για τα εφετινα τουρνουά 3ΟΝ3 streetball "Τάπα στη βία και το ρατσισμό".

Τα εφετινά τουρνουά, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου - Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου - Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου - Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου - Χάνια

Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.