2017-07-06

Ευχαριστούμε...

Ικανοποίηση επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την άρτια διεξαγωγή των εφετινών τουρνουά 3X3.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεργάστηκαν, προκειμένου να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα και το κυριότερο να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, ο οποίος για μια ακόμη χρόνια, έδωσε δυναμικό παρών.

Πρώτα απ ολα να ευχαριστήσουμε τους συμπαίκτες μας, τη ΓΓΑ, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και την περιφέρεια Κρήτης. Θελουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς Δήμους, Ελευσίνας, Γαλατσίου, Χανίων, τις τοπικές ενώσεις, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ, τους συνδέσμους Κρίτων και διαιτητών και φυσικά όλους τους χορηγούς.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" να πούμε και στους αθλητές που τίμησαν το Σύνδεσμο και πήραν μέρος στα τουρνουά.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις προσπάθειες που έκανε ο Δήμος Αχαρνών, για να διεξαχθεί στην πόλη του το πρώτο τουρνουά του καλοκαιριού. Όμως, λόγω ενός τραγικού συμβάντος, αναγκαστήκαμε, να αναβάλουμε το τουρνουά.