2010-02-25

Συμφωνία με την CHOOSE

25/02/2010

Η Οργανωτική Επιτροπή του ALL STAR GAME, ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ, ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία ολικής επικοινωνίας CHOOSE. Η συμφωνία είναι τριετής και αφορά στο εμπορικό κομμάτι της διοργάνωσης που περιλαμβάνει τη διαχείριση των χορηγιών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το διαφημιστικό και καλλιτεχνικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ολικής επικοινωνίας CHOOSE αναλαμβάνει την διαχείριση των ALL STAR GAME 2009-2010, 2010-2011 και 2011-2012. Η έναρξη της συνεργασίας εγκαινιάζεται με τη δημιουργία νέου λογότυπου, εναρμονισμένου στις σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις. Το σήμα κατατεθέν της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ αλλάζει, έπειτα από 17 χρόνια ιστορίας του θεσμού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας προβλέπονται κι άλλες καινοτομίες κι εκπλήξεις. 

 Το νέο λογότυπο μπορείτε να το δείτε σε υψηλή ανάλυση και να το «κατεβάσετε» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr).

 
Σχετικά με την Choose:

Η CHOOSE είναι εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας, που επενδύει με επιτυχία και στον τομέα του αθλητικού marketing και στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

Με γνώμονα πάντα την καινοτομία και στόχο την αποτελεσματικότητα των ενεργειών που σχεδιάζει και υλοποιεί.