2010-02-17

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Φώτη Βασιλόπουλου

17/02/2010

Η οικογένεια του Φώτη Βασιλόπουλου απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. "Ως οικογένεια του Φώτη Βασιλόπουλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που με τον έναν ή άλλον τρόπο συνέβαλλαν στο να ξεπεράσει ο άνθρωπός μας τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους, γνωστούς σε μας και μη, ανθρώπους που γνώριζαν προσωπικά τον Φώτη, ή απλά ευαισθητοποιήθηκαν από το συμβάν, οι οποίοι με διάφορους τρόπους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους. Είναι αλήθεια πως σε καμία στιγμή της δοκιμασίας μας δεν νιώσαμε και δεν ήμασταν μόνοι και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε:

- Στη φυσιοθεραπεύτρια της Δάφνης Σπυριδούλα Τζούρα, για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών και στον πρώην συμπαίκτη και νυν επιστήμονα του Φώτη, Τάκη Ματζάνα, που έσπευσε να βοηθήσει τον άνθρωπό μας στα πρώτα κρίσιμα λεπτά της περιπέτειάς του.

- Τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, που με επαγγελματική ευσυνειδησία έκαναν το καθήκον τους και ίσως κάτι παραπάνω.

- Τους ιατρούς και το ιατρικό προσωπικό του Λαϊκού, όπως και το αντίστοιχο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου, για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

- Προσωπικά τον Dr. Χάρη Κουρτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τον Φώτη και με σιγουριά τον καθοδηγεί στην αποθεραπεία.

- Τον πρόεδρο της Δάφνης, Κώστα Τζιβελέκα, τον προπονητή Αλέξη Ζαβό και τους συμπαίκτες, που έδειξαν πως ο Φώτης μας έχει μια… δεύτερη οικογένεια στο πλάι του.

- Τους παίκτες, τους προπονητές, τις διοικήσεις των άλλων ομάδων, που με ανακοινώσεις, φυσική παρουσία, τηλεφωνήματα αγάπης και συμπαράστασης, στάθηκαν δίπλα μας.

- Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ και προσωπικά τον πρόεδρό του, Λάζαρο Παπαδόπουλο, για τη βοήθεια, αλλά και την ανάληψη της όποιας οικονομικής επιβάρυνσης είχε αυτή η περιπέτεια. Όχι για τα χρήματα, αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει, αλλά για την κίνηση.

- Ιδιαίτερα τον Νίκο Σπανό για την πολύτιμη βοήθειά του.

- Τον Βασίλη Ντάκουρη για το αμέριστο ενδιαφέρον του και δι αυτού τον ΓΓΑ κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Ως οικογένεια του Φώτη Βασιλόπουλου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και την περιπέτεια που περάσαμε, αλλά και τη ζεστασιά που νιώσαμε".